Estem de colònies a la Carral!

Hola famílies, mestres, amics...!

Ja estem en plena natura! Hem arribat a la casa de colònies i tot marxa de meravella! ! No patiu! No plou, fa sol, es veu la neu i el ventet fresc de la muntanya ens envermelleix les galtes... Tots els nens i nenes estan contents i feliços, sense enyorança, com podeu veure...

Us continuarem informant... Si voleu fer algun comentari estarem molt agraïdes i, si convé, el farem arribar als/les vostres fills i filles!

Les mestres de Cicle Inicial.






DIJOUS

Aquest matí ens havíem de despertar amb música a les vuit, però no hem pogut aguantar tanta estona al llit, a dos quarts de vuit ja erem tots desperts rient i fent gresca! 

Quan hem baixat al menjador per esmorzar teníem preparada una torrada amb Nocilla, pa amb oli i embotit, llet i sucs i també galetes. Hem agafat moltes forces per poder jugar tot el dia!

Després hem anat amb els nostres monitors, en Pau i en Frances, i ens han ensenyat la cançó del Porompompero versionada amb la Carral. Hem rigut molt, són molt divertits i fan molta broma.

Durant el matí els nens i nenes de segon han fet un taller de jocs amb cistells i els de primer una gimcana de jocs.

A dos quarts de dues ja no ens podíem aguantar la gana i sort, perquè les cuineres ens havien preparat un arròs a la cubana amb un tomàquet boníssim, unes cuixes de pollastre al forn amb amanida. De postres hem menjat un flam casolà amb una galeta de canyella que estava.... boníssim!

Us deixem un vídeo on cantàvem el Porompomero, ja veureu com ens ho estem passant!










DISCOTECA!!



DIVENDRES



34 comentaris:

  1. Que xules aquestes fotos!! Apa gaudiu molt i divertiu-vos força! Una abraçada*

    ResponElimina
  2. Hola sóm la família de la Paula Rivera i esperem que us divertiu molt. Un petó a la Paula hi ha tothom.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola, la Paula s'ho està passant molt i molt bé, de quant en quant vol un "mimito" i se'n torna a jugar tant contenta! No patiu!!

      Elimina
    2. Enhorabona per aquesta fita tant important!!!!!!

      Elimina
  3. Hola soy la mama del Javier y el Sergio de primero, me alegro que lo esteis pasando muy bien, es un regalo para los papas esto de las fotos es como estar con ellos en todo momento y por sus caras lo están pasando muy bien, seguir disfrutando y mandando fotos, besos para mis peques y para todos

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola! Tant en Javi com en Sergio s'ho estan passant molt bé, esteu tranquils perquè ells estan molt contents i amb moltes ganes de passar-s'ho bé! Ja els hi hem donat el vostre petó! Fins demà!

      Elimina
  4. Hola,
    ens agradenolt les fotos, gracies i passeu-vos-ho molt be.
    Monica (mare mariona)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Mònica, la Mariona s'ho està passant pipa, aquest matí li hem fet una cua de cavall i va tota xula! Fins demà!

      Elimina
  5. Hola soy Mariluz la madre de Maria López, me alegro mucho de que lo esteis pasando muy bien, para los que estamos aquí es de agradecer muchisimo toda la información que nos estais haciendo llegar. Un beso y abrazo muy fuerte para todos.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Mariluz, ahir a la tarda la Maria va estar tota preocupada perquè havia perdut la gorra, i aquest matí l'hem trobat a sota el llit!! La nena està molt contenta i s'ho passa molt bé.

      Elimina
  6. Hola... soc la Marta, mare de la Nerea. Ens hem posat molt contents en veure les fotos i saber que s'ho estan pasant MOLT BÉ. Doneu-li un petonet molt fort del seu germà, pare i mare, i si li podeu dir que "l'arenita" avui a dormit als seu llit igual... Una abraçada i gracies per penjar tot aixó!!! Fins demà.

    ResponElimina
  7. Hola Marta, la Nerea està molt feliç, aquest matí ha estat una hora pentinant-se fins que li hem fet una cua. Ahir a la nit volia dormir amb la lot per continuar amb la gresca! Ja li donarem els petons!

    ResponElimina
  8. HOLA SOM ÑA FAMÍLIA DE L`ADRIÀ TÉLLEZ, ESTEM MOLT CONTENTS DE QUE US HO ESTIGUEU PASSANT TANT BÉ...

    A les mestres moltes grácies per aquest regal...es emocionant veure`ls...
    FEU-LI UN PETÓ A L`ADRIÀ DE PART NOSTRE...L`arnau el troba a faltar molt...
    Fins demà !!!!! JOANA.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola, l'Adrià no para de jugar, avui hem fet una coca de xocolata i l'Adrià ha estat llepant la cullera de la xocolata fins que no quedava res! No patiu, des de la casa vigilen molt amb els nens que tenen al·lèrgies alimentàries. No patiu per res, tot va fantàstic!!

      Elimina
  9. Que tal, soc la mare del Marc, he vist totes les fotos i el video del porompompero!!, i m'ha semblat molt divertit!.
    Continueu passant-ho tant bé com fins ara. Feu un peto de part meva al Marc. Ja ens veurem demà, que tingueu bon viatge!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola, el Marc té molta feina en fer tots els jocs, està molt distret i amb moltes ganes de jugar. Demà al matí li donarem el vostre petó, fins demà!!

      Elimina
  10. Hola sóm els pares de l'Hèctor!! Espero que us ho passeu molt bé i que disfruteu, que ja queda poc. Petonets!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola,per si no ho sabieu teniu un súper ballador a la família. L'Héctor ens ha obsequiat amb uns balls fantàstics a la discoteca, quin riure!! Fins demà!

      Elimina
  11. hola som la familia del Eric Venteo, estem molt contents de sapigue que esteu tots be i que teniu unes bones colonies, per al nostre fill Eric un peto i una abraçada, que ja tenim el teu regal, que dema es el teu aniversari.
    anim i aneu amb compte

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola, l'Eric està molt content, avui hem parlat i li hem dit que té molta sort de fer els anys estant de colònies! Li hem preparat una coca amb unes espelmes per que pugui bufar-les i li puguem cantar l'aniversari feliç. No patiu, el nen s'ho està passant súper bé! Ja li hem donat els vostres petonets, fins demà!

      Elimina
    2. hola, nomes dir-li al nostre fill Eric, feliç aniversari de papa i mama

      Elimina
    3. Hola Joan, avui quan ens hem despertat ja li hem cantat la cançó de l'aniversari i ara li tenim preparada una sorpresa per a l'hora de dinar! Està molt content!

      Elimina
  12. Hola, som els pares de la Clàudia López!!!! Veiem que us ho esteu passant molt be!!! Gaudiu al màxim que aviat s'acaba l'ho bo!!! Moltes petonets per tots i, sobretot per la Claudieta (la teva germaneta Iris demana molt per tu)!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola, la Clàudia està molt contenta de participar en totes les activitats de la Carral, menja amb moltes ganes i balla amb molt d'estil!! Ja li donarem demà els vostres petonets, fins demà!!

      Elimina
  13. Hola som els pares de l'Alba, estem al corrent de tot els que ens expliqueu i ens ensenyeu,sembla que us ho passeu molt bé, disfruteu al màxim que es va acabant.Una abraçada i un petó a l'Alba de part de la mama, el papa i el Xavi Moltes gràcies!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola, l'Alba està molt i molt contenta, no para de jugar d'un lloc a un altre, avui li hem fet una cua ben alta per que estigui molt xula! Demà li donarem el vostre petó, ara està ben adormida!! Fins demà!

      Elimina
  14. Hola sóc la mare del Victor. Ja sabia jo que no m'havia de preocupar gens!!!
    A casa ens heu fet molta enveja sana, moltes gràcies per publicar els videos i les fotos i veure perquè val tant la pena que els nens vagin de colònies.
    Un petó molt gran al Victor i a tots.
    Fins a aquesta tarda.

    ResponElimina
  15. Hola Anna, ja estem a punt d'agafar l'autocar, moltes gràcies per aquestes paraules tant maques! En Víctor s'ho ha passat genial, ja us ho explicarà aquesta nit!!

    ResponElimina
  16. Hola soy la madre del Sergi y el Javi, os doy las gracias de todo corazón por hacer que las primeras colonias de tres días no se me hicieran interminables, el poder verlos en cada cosa que hacen y ver lo mucho que se divierten es un consuelo, y os doy mis mas sinceras felicitaciones, espero que lo poquito que queda lo disfrutéis y nos vemos dentro de un ratito, muchos besos para todos, Fina

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ens fan molt contentes aquestes paraules, ho fem amb tota la il·lusió, moltes gràcies!

      Elimina
  17. Família de Marina Oliveras14 d’abril del 2012, a les 0:15

    Moltes gràcies per aquests videos i aquestes fotos fantàstiques!!
    Es veu clarament que us ho heu passat tots molt bé.
    Hem estat mirant les fotos i videos amb la Marina i a ella també li ha agradat molt poder-ho veure!

    Fins dilluns!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies, ja veieu que ens ho vam passar molt i molt bé!

      Elimina